Projecten

Rietdekkersbedrijf Boksebeld is een echt familiebedrijf. Het bedrijf voert zo’n 40 projecten per jaar uit.

Grote projecten zoals die in “Het land van Bartje”, 19 (recreatie)woningen en het Peizerhof opleveren in een tijdsbestek van 2,5 maanden zijn toevertrouwd. Ook renovaties of gedeeltelijke vernieuwing van daken behoren tot de opdrachten van zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Particulieren, gemeenten, bouwbedrijven, architectenbureaus, stichtingen etc. zijn opdrachtgevers met een tevreden resultaat.

Project ‘Peizerhoven’ te Groningen

Vrijdag 30 januari zijn de eerste woningen van het woningbouwproject Peizerhoven in Groningen opgeleverd. De bouw van het project is begin 2008 gestart en conform planning zijn alle woningen opgeleverd.

Het nieuwbouwproject grenst aan de westrand van het Stadspark in Groningen, aan de Peizerweg. Peizerhoven bestaat uit 50 rietgedekte woningen, waarvan 26 vrijstaande en 24 half vrijstaande. Een bijzonder project, verdeeld over 4 hoven, gescheiden door historische zichtlijnen en watergangen die samen met de oevers een ecologisch karakter hebben. Natuur, cultuur en recreatiegebied liggen uitnodigend om de hoek.

Bekijk project

Project ‘Het land van Bartje’ te Drenthe

19 vakantiewoningen met rietenkap.

Bekijk project

Schermafbeelding 2014-04-29 om 21.01.12 Rietdekkersbedrijf Boksebeld