Isolatieplaten

Isolatie van uw dak kan voor meer comfort zorgen, en er gaat minder energie verloren. Voor nieuwe panden zijn isolatieplaten altijd noodzakelijk, in verband met de energie-prestatie-norm (EPN).

Het is belangrijk dat het isoleren vakkundig uitgevoerd wordt. Bij het isoleren verschuift namelijk het dauwpunt naar binnen, en als de isolatie verkeerd uitgevoerd wordt, is er kans op problemen door vochtophoping. De isolatieplaten die gebruikt worden, horen een doorlopende dampremmende laag te bevatten.

Ieder dak is verschillend, en het goed aanbrengen van isolatie luistert zeer nauw. Natuurlijk heeft Rietdekkersbedrijf Boksebeld met meer dan 25 jaar ervaring de expertise in huis om dit vakkundig uit te voeren.

Dakbedekking in alle soorten in maten.

Er zijn vele verschillende soorten daken, die alle een passende vorm van bedekken vragen. Rietdekkersbedrijf Boksebeld bedekt uw dak met iedere vorm van dakbedekking die u wilt. Natuurlijk verzorgen wij kwalitatief goede rieten daken, die vakkundig gelegd en onderhouden worden. Of een dak van Novariet, mocht u prijs stellen op een onbrandbaar en onderhoudsvrij dak. Daarnaast verzorgen wij ook de bedekking van uw platte dak, hetzij met bitumen, hetzij met een kunststof PVC dak of EPDM dakbedekking.

Bij het leggen van een nieuw plat dak van bitumen wordt begonnen met een dampdichte laag. Dan komen de isolatieplaten, die aan de ondergrond gefixeerd worden, en dan komen onderlaag, die ook weer gefixeerd wordt, en dan wordt de toplaag gebrand. Mocht u kiezen voor een duurzaam kunststof PVC dak dan wordt er nog een viltlaag aangebracht, zodat de weekmaker uit de dakbedekking zich niet gaat mengen met de isolatieplaten. Een PVC dak is in allerlei kleuren te krijgen. EPDM dakbedekking te wordt aan elkaar gelijmd en is zeer geschikt voor brandgevaarlijke plekken. Het wordt het meest toegepast op kleinere dakoppervlakken.

Jarenlange ervaring in daken bedekken en isoleren.

Via-via kwam Wout Boksebeld in aanraking met het rietdekkersvak, dat hij zich bij een aantal rietdekkersbedrijven eigen maakte. In 1980 behaalde hij het diploma Vakbekwaamheid voor het Rietdekkersbedrijf. Zijn bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en is aangesloten bij de vakfederatie rietdekkers. De rietdekkers binnen het bedrijf beschikken allemaal over een erkende opleiding. Hierdoor, en natuurlijk door vakkennis, inzicht, de werkervaring van jaren en een eerlijk advies, ontstaat vakbekwaamheid.

Zowel uw dak als uw isolatieplaten door Boksebeld laten verzorgen is een garantie voor kwaliteit en maatwerk. Wij voorzien uw eigen huis, maar op aanvraag ook uw bedrijfspand van kwalitatief goede dakbedekking en isolatie, die jarenlang meegaan.

Isolatieplaten Isolatieplaten Isolatieplaten


Boksebeld Daken

Willeminksweg 3
7434 RX LETTELE
Telefoon: 0570 - 54 26 66
Mobiel: 06 - 51 24 42 39
E-mail: info@boksebeld.nl


CONTACT 06 - 51244239